Specialist in parkeerdeuken en hagelschade.

Uitdeuken? Wij hebben ruim 10 jaar ervaring

Wouter herstelt al ruim 10 jaar alle merken auto’s met de uitdeuktechniek. Maar hoe werkt uitdeuken zonder spuiten? In plaats van het traditioneel spuiten, wordt de deuk als het ware uit de plaat ‘gemasseerd’. Zeer kostenbesparend en ook tijdsbesparend. Het is een vak apart, waarbij de deuk met ‘hefboomtechniek’ met beleid uit het plaatwerk wordt gedrukt. Ook op plaatdelen waar niet achter gekomen kan worden, heeft lijmtechniek zich bewezen. Er wordt een ‘lijmdopje’ in de deuk geplakt, en dan wordt deze er van buiten af uit getrokken. Kies voor Uitdeuken zonder spuiten.

Hoe werkt het?

Voor u als particulier heeft de techniek voordelen! De meeste kosten voor het uitdeuken zijn lager dan uw eigen risico! U wilt eerst informatie of een kostenindicatie? Vul het formulier in, voeg een of meerdere fotos toe, en ik neem zo snel mogelijk contact met u op. Het kan zijn dat ik voor een definitieve prijs u vraag het te komen laten zien. Ook een whatsapp-berichtje via de groene knop is mogelijk. Op zaterdagmorgen bent u welkom om het te laten zien, ik ben meestal om de week in de werkplaats in Veenendaal aanwezig. Wel graag een berichtje van tevoren om teleurstellingen te voorkomen in verband met de mobiele service voor autobedrijven.

Prijzen

Ik prijs uw deuk vanaf een maatbordje welke door de doorsnede van de deuk gemeten een prijs aangeeft, welke al begint vanaf €49 incl. BTW* voor een deukje tot 2.5 cm. U kunt pinnen, graag zelfs!

(* er zijn enkele voorwaarden welke de prijs in hoogte beïnvloeden, zoals demontage onderdelen, deuk in een lijn, moeilijk bereikbaar en dergelijke, de meting is geldend voor prijsopgave)

Deuk aanmelden

Offerte aanvraag:

Om het beste resultaat te behalen, is het het beste om  één meter van de deuk af te fotograferen. Zorg ervoor dat u de foto neemt onder een hoek die reflecties van de omgeving op de deuk laat ‘weerkaatsen’. Hierdoor krijg ik een beter beeld van de deuk en kunnen details duidelijker worden vastgelegd.

Heeft u specifieke wensen, bijvoorbeeld wat krasschade polijsten of het bijwerken met een door u verstrekte lakstift? In het opmerkingenvak kunt u eventueel aangeven wat u extra wenst, of vragen hebt over de dienstverlening. 

 

Is het gelukt? Verzendt uw formulier en ik neem per mail zo snel mogelijk contact met u op!

aanmeldformulier

    Contact

    Contactgegevens
    Bezoekadres alleen op afspraak
    Voorbeelden
    × Hoe kan ik je helpen?